Advertisements

Forca Detare e Shqipërisë, pas tri viteve janë kthyer nga misioni i NATO-s në detin Egje

Ata në kthim  janë pritur nga ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, e cila ka thënë se detarët e Shqipërisë janë më të përgatitur, më profesionistë dhe kthehen më një bilanc mbresëlënës duke shpëtuar ose parandaluar 3500 persona, prej tyre 120 gra, 220 fëmijë, 38 prej të cilëve foshnja.

“Pas 3 vitesh, 178 operacioneve, 13 mijë orëve patrullim, pritëm kthimin në atdhe të kontingjentit të fundit të Forcës Detare në misionin e NATO-s në detin Egje. Me mbylljen e këtij misioni ka nisur edhe ringritja e flotës, e cila shpresoj të kulmojë me miratimin e propozimit tonë për ta shndërruar Pashalimanin në një bazë detare të NATO-s”, ka shkruar ajo.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close