Komuna e Prishtinës njofton përfundimin e ndërtimit të kolektorit të ujërave të zeza mbi lumin Prishtina

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se ka përfunduar ndërtimi i kolektorit të ujërave të zeza mbi lumin Prishtina, që fillon tek rrethi i hotel “Garden”-it.

“Më në fund. Pjesa e kolektorit mbi lumin Prishtina ka përfunduar. Ky kolektor i madh në gjatësi prej 1.2 km do t’i mbledh shumicën e ujërave të zeza për t’i dërguar te fabrika për trajtimin e ujërave të zeza. Kjo pjesë e kolektorit fillon tek rrethi i Hotelit Garden”, shkruan Ahmeti.

Ahmeti njofton se me këtë do të lidhen edhe kolektorë tjerë.

“Në këtë kolektor tash duhet të lidhen edhe pjesa tjetër e Kalabrisë dhe kolektori mbi lumin Mati. Po ashtu mbi kolektor do të ndërtohet rruga”, shkruan kryetari Ahmeti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close