NDAHEN ÇMIMET PËR IDETË MË TË MIRA PËR BIZNESE

Zyra e BE-së/Përfaqësuesi Special i BE-së në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës sot organizon konkursin dhe ceremoninë e ndarjes së çmimeve për idetë më të mira për startap biznese.

VentureUP, si Qendër zyrtare e Universitetit të Prishtinës për ndërmarrësi dhe inovacion e ka mbështetur një numër startapeve, të cilat tani janë të gatshme të konkurrojnë me idetë e tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close