MOS LUANI ME MJETE PIROTEKNIKE

Në prag të festave të fundvitit, nëpër qytetet të Kosovës tashmë janë shpeshtuar shpërthimet e mjeteve piroteknike, që bëhen nga kryesisht fëmijët, kurse Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHP), ka dalë me një apel.

IKSHP apelon te qytetarët të mos luajnë me mjete piroteknike.

“Statistikat flasin per minimum 100 të lënduar rëndë e lehtë çdo festë nga hedhja e mjeteve piroteknike!”, thuhet në pel.

“Lëndimet nuk riparohen! Ruani shëndetin tuaj dhe të tjerëve! Ndihmoni të varfrit nëse keni tepër të holla për të ble mjete piroteknike!”, thuhet në apelin e IKSHP.

Advertisements

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close