Avdullah Hoti (LDK):”Nëse nuk marrim vendin e presidentit, ne do të shkojmë në opozitë,”

Avdullah Hoti zyrtar i lartë i LDK-së ka deklaruar se nuk do të ketë koalicion me Vetëvendosjen nëse Lidhja Demokratike nuk e merr vendin e presidentit.

për koalicion në mes të këtyre dy subjekteve kanë ngecur mu rreth kësaj kërkese të LDK-së e cila në këtë rast nuk po sillet si parti institucionale ,për shkak të kësaj kërkese ekskluzivisht partiake.
“Nëse nuk marrim vendin e presidentit, ne do të shkojmë në opozitë,” tha Hoti për televizionin T7.

“Ne jemi partia më e vjetër në Kosovë dhe si e tillë kemi përvojë në ndërtimin e institucioneve. Ne jemi gjithashtu një parti shtet-ndërtuese dhe si e tillë kemi vendosur njerëzit më të mirë në poste drejtuese përgjatë historisë”, tha ai, duke shtuar se kjo nuk ishte kushtëzim por një qasje e drejtë e partisë më të vjetër në Kosovë që pranon që vendi i Kryeministrit i përket vetëvendosjes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close