13 mijë euro për bustin e Robert Dole

Dymbëdhjetë mijë e 725 euro janë ndarë nga Qeveria në detyrë e Kosovës për ngritjen e bustit të Senatorit Robert Dole, në rrugën me emrin e njëjtë, në Prishtinë.

Në njoftimin për media nga Qeveria, thuhet se ky bust do të ngrihet si shenjë respekti ndaj kontributit të Senatorit dhe raportit të fuqishëm ndërmjet SHBA-së e Kosovës.

“Me plotësimin dhe ndryshimin e vendimit të Qeverisë për ngritjen e bustit të senatorit Robert Dol, janë ndarë mjete financiare në vlerë 12, 725.12 euro. Mjetet do të përdoren për ngritjen e bustit të Senatorit Robert Dole, në rrugën Robert Dole në Prishtinë, si shenjë respekti ndaj kontributit të Senatorit dhe raportit të fuqishëm ndërmjet Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Kosovës”, thuhet në njoftimin e qeverisë për vendimet e mbledhjes së 115-të.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close