Advertisements

Bursat europiane në qetësi absolute para Krishtlindjes

ATSH-AFP/- Bursat europiane e përfunduan pa ndonjë drejtim të caktuar, veçanërisht pa lëvizje të mëdha ditën e sotme, për shkak të mungesës së treguesve kryesorë për të filluar një javë, e cila premton të jetë logjikisht e qetë, e ndërprerë nga festa e Krishtlindjes.

Nuk pati ndonjë lajm për të shqetësuar tregjet dhe në rendin e ditës pati vetëm një tregues: urdhërat për mallrat e qëndrueshme në SHBA, që pësuan ulje në nëntor, duke kundërshtuar parashikimet e analistëve.

Duhet thënë se viti 2019 ishte mjaft i pasur për indekset kryesore: + 27 % për CAC 40 në Paris, + 26 % për Dax në Frankfurt dhe + 13 % për FTSE në Londër.

Sipas analistëve, fundi i vitit premton të jetë i qetë për tregjet europiane./

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close