E thonë dhe mjekët. Një qen të zgjat jetën.

Ata që jetojnë me të e dine dhe e ndjejnë. Por tani e thonë dhe mjekët. Një qen të zgjat jetën.

Sepse një mik besnik na ndihmon të bëjmë një jetë më të shëndetshme në ajër të pastër dhe na rrit emociononalisht që kur jemi të vegjël.

Shoqata amerikane e zemrës ka publikuar shifrat sipas të cilës pasja e një qeni shoqërohet me një ulje prej 24% të vdekshmërisë.

Doktoresha Caroline Kramer, endokrinologe dhe autore kryesore e studimit shkruan se të mirat shtohen për ata që janë goditur nga patologjitë vaskolare.

Kjo lidhet me jetën më aktive që një person që kujdeset për një qen bën.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close