ZONAT TURISTIKE TË KORÇËS MBULOHEN NGA BORA

Reshjet e botës gjatë gjithë natës kanë bërë që zonat e larta malore të Korçës, siç janë zona e Ersekës, fshatrat turistike si Dardha dhe Voskopoja, të mbulohen nga bora, e cila ka arritur 5-10 cm.

Sipas të dhënave, këtë mëngjes nuk paraqiten probleme përsa i përket qarkullimit të automjeteve.

Të gjitha akset janë të kalueshme pa zinxhirë, ndonëse u bëhet thirrje shoferëve për kujdes maksimal në këto rrugë për shkak të lagështisë.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close