Advertisements

Miratohet projekti për restaurimin e “Ura e Shkinës” në Blinisht

ATSH –Këshilli Kombëtar i Restaurimeve ka miratuar projektin e restaurimit: “Ura e Shkinës”, Blinisht.

Projekti i hartuar nga Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Shkodër parashikon ndërhyrje konservuese dhe restauruese në elementët konstruktivë dhe estetikë të urës.

Instituti Kombëtar i Trashëgimisë Kulturore mirëpret çdo bashkëpunim dhe mbështetje që kontribuon në ruajtjen e trashëgimisë sonë kulturore.

Ura e Shkinës, ndodhet në fshatin Blinisht, bashkia Lezhë. Ura është ndërtuar ne shek.12 dhe tashmë do ti nënshtrohet restaurimit.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close