Kur Kirby bleu një shtrat të vjetër ai nuk e dinte se çfarë kishte në të.

Kur Howard Kirby nga Michigan bleu një shtrat, ai nuk e dinte se çfarë kishte në të.

Kirby bleu një divan nga jo-fitimprurësi Habitat for Humanity ReStore për 70 dollarë, por vuri në dukje se njëri prej jastëkëve të tij ishte i pakëndshëm. Pas tre javësh, ai dhe nusja e tij e hapën atë dhe gjetën një sasi tronditëse të parave brenda – rreth 43,000 dollarë.

Për një moment Kirby u tundua të mbante paratë, por ai përfundimisht hoqi dorë.

Kirby tha për ABC se ai kontaktoi dyqanin, i cili menjëherë kontaktoi pronarët e mëparshëm të kolltukëve. Ata erdhën dhe morën paratë e fshehura nga gjyshi i tyre i ndjerë.

“Unë e di se si është të humbasësh diçka dhe kurrë të mos e marrësh përsëri”, tha Kirby, i cili ka marrë shumë lavdërime në mediat sociale për veprimin e tij.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close