Një dridhje e tokës është regjistruar sot në Kosovë.

Sipas faqes “Earthquake”, tërmeti ka qenë 2.9 shkallë të rihterit dhe epiqendra e tij ka qenë në afërsi të qytetit të Prizrenit.

Sipas kësaj faqe, tërmeti është regjistruar 53 kilometra në jugperëndim të Prishtinës, 10 kilometra në verilindje të Prizrenit, konkretisht në Gjinoc të Suharekës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close