Sazan Guri:Janë 36 projekte për të zhdukur këtë vend!

Minishengeni aq i përfolur kohëve të fundit si një nisiativë e pa dëshiruar është përmendur edhe nga Sazan Guri një ambientalist dhe studijues shqiptar ,mjaft i pranishëm në mediat shqiptare me analizat e tija për aktualitetin në trojet tona .

Guri ka thënë se janë shumë projekte për zhdukjen e shtetit shqiptar ,e projekti i 37 për zhdukjen e kombit dhe popullit shqiptar është i ashtuquajturi “Mini Shengeni” ballkanik.. Ai këto deklarata i ka bërë i ftuar në emisionin “360 Gradë” në Rtv Ora.

“Janë 36 projekte për të zhdukur këtë shtet, këtë vend, këtë komb. Nga viti 1844, projekti i parë i shtetit fqinj në veri që lobojnë bukur. Shqiptarët për nga veprat që bëjnë ja kalojnë gjithë Europës bashkë. 127 kryengritës kundër osmanëve nuk i bëri dot as Europa as Ballkani.

Por shqiptarët shkruajnë shumë pak dhe mblidhen shumë pak. Këta bënë 20 takime për tu ndarë Kosova nga Serbia në rrugën legale. Shqiptarët e kanë mbiojetesën si popull i vuajtur dhe shumëvuajtur së bashku me izraelitët. Projekti i 37 është minishengeni.

Projekti i 38 është fertiliteti për shkak të ushqimeve. Në katër produkte, 3 janë serbe sot. Jam pranë akuzës që ata ndërhyjnë në mutacionet gjenetike që ti të mos kesh atë fertilitet natyror. Së fundi është projekti që të mos bashkohen”, ka thënëGuri./Pi/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close