Zyra e Bashkimit Europian:Së shpejti hapet pikëkalimi kufitar Kosovë-Maqedoni e Veriut

Hapja e pikëkalimit kufitar Bellanoc-Stançiq tash e një vit është shtyrë vazhdimisht edhe pse hapjen e tij e kishin paralajmëruar zyrtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme gjatë viti 2019.

Pas një viti vonesë, së shpejti pritet të hapet pikëkalimi i ri kufitar Bellanoc-Stançiq që lidhë Kosovën me Maqedoninë e Veriut. Kësshtu të paktën del nga prononcimi i Zyrës së  Bashkimit Evropian në Kosovë ,ku është thënë se të gjitha punimet kanë përfunduar dhe në koordinim me autoritetet kosovare dhe maqedonase ky pikëkalim kufitar do të hapet shpejt.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close