Ultimate magazine theme for WordPress.

Gati testi europian për koronavirusin

ATSH-ANSA/ – Testi europian për diagnostikimin e koronavirusit 2019nCoV është gati dhe u përgjigjet indikacioneve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH).

Testi është zhvilluar në Itali, në laboratorin e virologjisë të Universitetit të Padovës, të specializuara në studimin e të ashtuquajturave “viruse të importit” siç janë ato të etheve të Nilit Perëndimor.

“Ne kemi përdorur sekuencat e reja të koronavirusit të depozituara në bazat e të dhënave ndërkombëtare”, tha menaxheri i laboratorit Andrea Crisanti.

“Është një test shumë efikas dhe renditet ndër më të mirët në botë”, theksoi ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close