Avokati Goxhaj:Po bëjnë ligje për të shpopulluar Shqipërinë nga Shqiptarët,për të sjellur migrantët e Sorosit nga lindja e Afrika

Nga Avokat Altin Goxhaj

A prova e fundit se si po bëjnë ligje për ardhjen e mijëra nigerianëve dhe srilankezëve PËR TË RIPOPULLUAR SHQIPERINE E SHPOPULLUAR NGA SHQIPTARET!

Parlamenti me urdhër të EDvErit, fut në kundërshtim me proçedurën pa konsultim publik për mirafim me Urgjencë Ligjin për ardhjen e dhjetra mijëra emigrantëve që do zëvendësojnë shqiptarët!!! Do fusin dhe keta qe kalojne kufirin te orientuar nga OJFte e Soros-it nga Greqia dhe po mbushin Shqiperine çdo dite!

Ja pra një nga provat që Axhenda Soros për Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë ka si qëllim finak RiPopullimin e Shqipërisë me srilankezë, nigerianë, bangladeshas, jemenas apo etiopianë, shkurt me njerëzit më të varfër, më injorantë dhe me më pak kërkesa për jetën, shkurt skllevërit idealë për oligarkët e Rilindjes!!!

Larguan shqiptarët që kanë mijëra vjet këtu për të sjellë skllevërit nga Azia dhe Afrika.. siç bënë osmanët dikur..

Dhe siç e dini nen heshtjen e plote censuruese te Lyl Sorosit qe s’ka lejuar kurre qe PD te reagoje ndaj kesaj Axhende sepse po te trajtohet tema e Planit dhe Zbatimit te Shpopullimit dhe Ripopullimit menjehere dilte direkt ne dokumenta edhe emri i autorit George Soros!!!

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close