Advertisements

NJË DËNIM PËR MUA DHE PËR TY *Poezi

Unë të dua
Ti e di sa
Por…
Një mijë e një net, herë
Më ke ikur nga ëndrra
Po aq nga shtrati
E hidhruar si fëmijë me buzët e fryra
Më ikje nga shikimi
Sapo nuk e dija se isha dreq
Mi numroje lulet që s’ti dhurova
Dhe ditët që i harxhove me mua
Nuk më ke lënë të dua aq sa kisha nevojë
Më doje kur të duhej favori im
Kështu që dua të dënojë veten
Por edhe ty
M’u shterrshin sytë
Nëse të shikoj edhe njihere me sy.

*Xhelil Arifi/Bulevard , 13 shkurt Gjilan

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close