Advertisements

Kush themeloi muzeun e parë në Shqipëri?

Më 14 shkurt 1880 Etërit jezuitë në Shkodër themeluan muzeun e parë në Shqipëri. Materialet kryesore ishin objektet arkeologjike, koleksionet e monedhave dhe armëve të vjetra, rrobat kombëtare dhe materialet nga kulturat globale. Në foto, një pikturë e rrallë e Shkodrës nga viti 1880.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close