Advertisements

Josep Borell:”Dialogu midis Beogradit dhe Prishtinës është zgjidhja e vetme”

Josep Borell tha në Mynih dialogu midis Beogradit dhe Prishtinës është zgjidhja e vetme dhe se negociatat duhet të fillojnë sa më shpejt që të jetë e mundur.

“Dialogu Beograd-Prishtinë është zgjidhja e vetme. Kërkohet de-përshkallëzimi sepse përndryshe bisedimet nuk do të jenë të mundshme. Bisedimet duhet të fillojnë sa më shpejt që të jetë e mundur edhe për të avansuar në rrugën europiane.Është e nevojshme një perspektivë europiane për regjionin ë tërësi”,ka shkruar përfaqësuesi i lartë i BE-së për politikë të jashtme ./pi/

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close