Advertisements

“Ata” kanë një skenar:Vaksinat dhe implantet e çipit RFID do të bëhen të detyrueshme.

Kah po shlon bota,pas këtij riorganizimit të ri që po ndodhë tash.Një “Luftë të Tretë” jemi kah e përjetojmë,zhonë disa analistë,vetëm se pak më ndryshe nga të tjerat që ishin brutale kjo është më perfide,hibride.

Nuk është vetëm kjo shqetsimi;janë edhe shumë të tjera aspekte që njeriun duhet ta bëjnë të mendojë shumë më tepër se çfarë po ndodhë me të ose se çfarë do të ndodhë me të.

Koorporatat e mëdha dhe kontrolli mbi njeriun,kjo është e ardhmja?!Nga do që shkon,kamera kontrolli,në internet çdo gjurmë që le është direkt e shfrytëzuar për të kontrolluar dhe vëzhguar tërë atë që të bën ty.

Ata po të kontrollojnë ty edhe në mënyra të tjera,duke të bërë të varur nga ta.Rrjetet sociale ,s’bashku me mjetet për t’i përdorur ato.Konsumi dhe komercializimi i çdo gjëje janë po ashtu mjete që të bëjnë të varur e me këtë edhe i kontrolluar.Edhe industria që është në shërbim të kapitalit e cila kërkon kontrollin tat,për të “detyruar” ty të jesh klient i saj.Farmacia dhe industria e madhe me gjithnjë e më shumë të sëmurit dhe të varurit nga lloj lloj barnash,e deri edhe te vaksinat përmes së cilave “ata” do të mund të injektojnë në ne diçka që ua bën më të lehtë punën e kontrollit me ne!.A nuk janë këto pak shembuj për të na bërë të mendojmë se a po e duam ne ëtë të ndodhë me ne ,apo “ata” deshtëm ap s’deshtëm do e bëjnë me ne për t’na futur pak nga pak nën ombrellen e tyre!

Është e qartë se diçka po ndodhë,dhe shumë nga ne jemi të hutuar ose i besojmë qorrazi asaj që na servohet po nga mediat që na i servojnë po “ata”!

Ja çfarë shkruan në facebookun e tij për skenarin e mundshëm që po na pret ,autori Marc Gielissen

-A po shkojmë drejt këtij skenari së shpejti? Kur kushtet që ata krijojnë janë të drejta, dhe ata po punojnë shumë për t’i arritur ato, vaksinat dhe implantet e çipit RFID do të bëhen të detyrueshme. Pyetja kryesore është … do të pajtoheni?

/Xhelil Arifi/proinformacion.com/

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close