Advertisements

Nqse do ta shkaterrosh boten ndiq axhenden e Sorosit

Nga Rob KORE

Ai eshte kujdesur:

1▪️Te shkaterroje familjen, pra te shkaterroje qelizen baze te shoqerise dhe si konkluzion vete shoqerine.

2▪️Te shkaterroje arsimin, pra te ardhmen.
Neper shkolla sot nxenesit nuk edukohen se si te mendojne, por çfare duhet te mendojne.
Shkollat jane te indoktrinuara.

Tek nxenesit dhe studentet sot perhapen teori boshe dhe te genjeshterta, te cilat mbajne ne nje gjendje frike te vazhdueshme rinine.
Te rinjte sot ndihen te humbur dhe te paafte per sfidat e jetes.

3▪️Te zhduki te kaluaren.
Popujt pa te kaluar jane popuj pa histori, ata jane popuj te çorientuar dhe nuk kuptojne çfare eshte mire dhe çfare eshte keq.

4▪️Ne keto 30 vitet e fundit rrjeti i tij gjigand predikoi per nje “New world order”, i cili perfundoi ne nje “New world disorder”.

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close