Advertisements

Kryeministri,Kurti (LVV):Puna e AKI-së e domosdoshme për sigurinë e vendit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti sot e ka vizituar Agjencinë e Inteligjencës së Kosovës (AKI), të cilët i ka falënderuar për shërbimin e tyre.

Kurti ka vlerësuar se në një rajon të paqëndrueshëm siç është Ballkani Perëndimor, ku në 3 vitet e fundit ku ka pasur dy grusht-shtete të dështuar, puna e tyre është e domosdoshme për sigurinë e vendit tonë.

“Sot vizitova Agjencinë e Inteligjencës së Kosovës, në përvjetorin e 11-të të saj dhe i falënderova për shërbimin e tyre. Në një rajon të paqëndrueshëm, siç është Ballkani Perëndimor, ku kemi pasur dy grusht-shteti të dështuar në 3 vitet e fundit, puna e tyre është e domosdoshme për sigurinë e vendit tonë”, ka shkruat Kurti në Twitter.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close