Advertisements

Presidenti i Serbisë ,Vuçiq vajton “shansin e ikur për të korigjuar” kufirin me shqiptarët

Presidenti i Serbisë Aleksander Vuçiq tha se Serbia kishte humbur një shans për të arritur një kompromis me Prishtinën dhe se për këtë do të vajtohet në të ardhmen.

Duke folur për demarkacionin, ai tha se e kuptoi që “serbët kurrë nuk do të pranonin diçka që ishte shansi ynë dhe se do të pendoheshim për këtë.”

“E kuptova porosinë e njerëzve, ishte një shans i shkëlqyeshëm për ne, por ne e humbëm atë”, tha Vuçiq për TV Happy.

Ai thotë se “për këtë do të kalojmë keq në të ardhmen”, por që askush nuk do të jetë në gjendje ta fajësojë atë./proinformacion.com/

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close