Advertisements

QEVERIA NDALON MJETET FINANCIARE PËR MINISTRAT PAS PËRFUNDIMIT TË MANDATIT

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që disa nga sekretarët e përgjithshëm që janë prekur nga riorganizmin i ministrive të kalojnë në listën tepricë sipas legjislacionit në fuqi.

Derisa, Izedin Bytyqi është ricaktuar nga sekretari në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale në sekretar të përgjithshëm në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Ambientit.

Sekretarët e përgjithshëm e prekur nga riorganizimi kalojnë në listën tepricë në pajtim me legjislacionin në fuqi.

Ky vendim ka prekur disa nga ministritë e kabinetit Kurti.

Ndërkohë, Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka shfuqizuar edhe vendimin e mëhershëm ku ministrat dhe zëvendësministrat përfitojnë mjete financiare pas përfundimit të mandatit.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close