Advertisements

“Deutsche Bahn” kërkon 25 000 punonjës të rinj

/ATSH-AA/ – Kompania hekurudhore shtetërore e Gjermanisë, “Deutsche Bahn”, kërkon të punësojë gjatë këtij viti rreth 25 000 punonjës të rinj.

Më së shumti kërkohen drejtues automjetesh ose staf për mirëmbajtjen hekurudhore.

Gjithashtu, kërkohen edhe nëpunës në stacionet hekurudhore, ekspertë IT dhe inxhinierë.

Nga 25 000 vendet e reja të punës, është planifikuar që praktikantët të përbëjnë rreth 4700 vende.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close