Advertisements

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit ka anuluar tenderin për autostradën Prishtinë-Gjilan

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit sot ka anuluar tenderin 110 milionësh të shpallur pa miratim buxhetor në kohën e tranzicionit qeveritar.

Ministri Abdixhiku tha se me këtë vendim, ne i kthejmë ligjshmërinë një procesi të rëndësishëm financiar për vendin. Sipas tij, 110 milionë euro s’mund të shpenzohen pa ligj dhe jo në këtë epokë të re qeverisëse.

“Qeveria e re i siguron banorët e Anamoravës se projekti i autostradës Prishtinë-Gjilan vazhdon. Është prioritet i programit tonë. Javën që vjen do t’i vizitoj punimet e deritanishme që duket se kanë mbetur prapa në kohë. Do t’i japim ritëm të ri”, shkroi Abdixhiku.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close