Advertisements

Kryeministri Kurti në krah zëvendësit të tij nga LDK, Avdullah Hoti

Kryeministri Albin Kurti i ka dalë në krah zëvendësit të tij nga LDK, Avdullah Hoti, i cili sot u sulmua me vezë, me porosinë që të mos e heq taksën.

Kurti ka pohuar se Hotit i uron forcë e punë të mbarë, opozitës i dëshiron frymë bashkëpunuese, edhe kur e luftojnë korrupsionin e krimin, edhe kur e mbrojnë shtetin e kombin.

“Veprimet e dirigjuara prej marazit të ngelur nga 6 tetori e 3 shkurti nuk e shqetësojnë qeverinë, e cila po punon e angazhohet për të mirën e popullit e të shtetit, dhe mbështetet gjerësisht nga qytetarët. Zv.kryeministrit Hoti i uroj forcë e punë të mbarë, opozitës i dëshiroj frymë bashkëpunuese, edhe kur e luftojmë korrupsionin e krimin, edhe kur e mbrojmë shtetin e kombin”, ka shkruar Kurti në Facebook.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close