Advertisements

Publicisti Surroi nga qeveria që ta trajtojë me maturi çështjen e sigurisë shëndetësore me theks koronavirusin

Publicisti Veton Surroi po kërkon nga qeveria që ta trajtojë me maturi çështjen e sigurisë shëndetësore. Kjo për shkak të përhapjes së koronavirusit në Itali.

Surroi ka shkruar në Facebook se përhapja e koronavirusit në Itali shton gjasat e arritjes edhe në Shqipëri e Kosovë.

“Një sugjerim Qeverisë së Kosovës: Virusi korona tashmë ka mbërritur në Itali dhe gjasat nuk janë të vogla që të arrijë në Shqipëri, rrjedhimisht në Kosovë. Do të ishte shenjë maturie dhe parandalim paniku që çështja e virusit të trajtohet si çështje e sigurisë shtetërore dhe që të ngrihet niveli i përgatitjes (përfshirë informimin publik) për parandalimin e përhapjes së tij”, ka shkruar Surroi

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close