E frikshme/Është edhe një rrethanë e papritur se si mund të përhapet coronavirusi!

Studiuesit kinezë sapo konfirmuan që pacientët mund të transmetojnë koronavirusin pa treguar simptoma. Një grua ia kaloi atë 5 të afërmve.

Një grua 20-vjeçare nga Wuhani, Kinë, transmetoi koronavirusin tek anëtarët e familjes së saj pa treguar kurrë simptomash, zbuloi një studim i ri.

Gruaja u testua pozitive për virusin, por skanimet e saj CT ishin të qarta dhe ajo kurrë nuk u sëmur fizikisht.

Pesë prej anëtarëve të familjes së saj, megjithatë, u kapluan nga ethet. Dy zhvilluan pneumoni të rënda.

Rasti është provë që koronavirusi mund të transmetohet kur dikush është asimptomatik./proinformacion.com/

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close