Advertisements

Burra kombi që rrënjët i kanë në Pukë-Edhe Idriz Seferi!

Disa ndër burrat më të mëdhenj të kombit shqiptar, që rrënjët i kanë në Pukë,shkruan në faqen e /PUKA ndër vite në FAcebook.

Idriz Seferi, nga Aprripa e Gurit, fis Merturi.

Hasan Prishtina (Berisha), nga Berisha, fis Berishe.

Adem Demaçi (Dema), nga Fleti, fis Thaçi.

Gjaku nuk humb kurrë.

Tani nuk dimë se përse kjo faqe ka vendosur Idriz Seferin në fisin e Merturve,e që arsyet mund ti ketë të njohura vetë “faqja” dhe ne nuk paragjykojmë në kanë apo jo të drejtë.Përderisa historia flet për prejardhjen e fisit të Seferëve nga katundi Burim i Pirotit që tashmë gjendet në Serbi.Ky katun sot mban emrin “Izvor”,që në shqip përkthehet ,Burim./Xh.Arifi/proinformacion.com/

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close