Advertisements

Dora masë se sa duhet të hani

Numërimi i rreptë i kalorive është rraskapitës dhe interneti është i mbushur me dieta nga më të ndryshmet, por jo të gjitha janë efektive.

Plus, është harxhim energjie dhe kohe për të mbledhur informacionet rreth atyre që duhet të hani dhe më pas t’i zbatoni ato. Rezulton se ndihmuesi më i mirë, në këtë rast, është trupi ose duart tuaja, në veçanti. Ato mund t’ju ndihmojnë të matni sasinë e ushqimit që ju nevojitet. Kjo metodë do të jetë e mjaftueshme për t’ju ndihmuar të mbani një dietë të shëndetshme dhe të mos shtoni peshë.

Për burrat, rekomandohet që vakti të mos jetë më i madh se dy pëllëmbë.

Dhe për gratë rekomandohet që vakti të mos jetë më i madh se një pëllëmbë.

Proteinat-> një pëllëmbë

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close