Advertisements

​”KUTIA E BISEDAVE” PËR PLEQTË E VETMUAR

Supermarketi Jumbo në Holandë ka vendosur të lehtësojë vetminë e të moshuarve.

Ai ka vendosur një Chat Checkout, duke bërë që klientët e tij të jenë më të kënaqur.

Vetmia midis njerëzve të moshuar është e zakonshme në të gjithë botën. Sipas studimeve, më shumë se gjysma e njerëzve mbi 55-vjeç vuajnë nga vetmia.

Ky problem në rritje është vërejtur nga njerëzit në supermarketin Jumbo në Vlijmen të cilët kanë sajuar një mënyrë unike për ta luftuar atë.

Ata krijuan një “Chat Wait”, Talk Box dhe Cafe Together. Ideja e një vendi shoqëror në një supermarket ku të moshuarit mund të pinë kafe, të takojnë të huajt, të flasin për ditën e tyre dhe madje të kërkojnë ndihmë ka fituar shumë zemra, sipas shtypit holandez.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close