Astronomi brazilian: “Një objekt qiellor i panjohur hyri në sistemin diellor ,po monitorohet nga Teleskopët Hapësinor”

Sipas observuesit të qiellit brazilianit Tio Abadom, një trup qiellor ka pushtuar sistemin diellor dhe monitorohet nga teleskopët hapësinorë dhe teleskopët tokësorë në të gjithë botën. Objekti i panjohur ndodhet aktualisht pranë planetëve Jupiter dhe Saturn dhe duket se po përshpejton në shpejtësi.

Koincidencë ose jo, por javën e kaluar, një fenomen i çuditshëm në qiell u kap në Trenton, New Jersey, nga Alonzo Ent, i cili ishte në gjendje të kapte një lloj objekti qiellor afër diellit (shpesh quhet dielli i dytë) .

Alonzo, i cili është një kameraman me përvojë, tha: “Po lëvizte shumë shpejt dhe megjithëse ishte shumë e vështirë të përqëndrohesha, unë arrita ta regjistroja atë për disa minuta. Zgjati vetëm rreth 5 minuta dhe pastaj u largua”. .

Megjithëse Tio Abadom flet për planetin famëkeq Nibiru, ne mund të pyesim veten nëse mund të ishte një anije gjigande amë e huaj, ajo e regjistruar nga anija kozmike heliosferike SOHO. Shtrohet pyetja në mënyrë spontane për astronomin Tio Abadom: “A mund të jetë që ajo që po ndodh tani në Tokë (pandemia) është një lidhje e drejtpërdrejtë me praninë e këtij objekti hapësinor të paidentifikuar?”

Thjesht duhet të presim zhvillime të mëtutjeshme në lëvizjen e këtij objekti hapësinor i cili ka përmasa të mëdha dhe i afrohet Tokës./proinformacion.com/

Astronomo brasiliano dichiara: “un Corpo Celeste entrato nel sistema solare viene monitorato dai Telescopi Spaziali”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close