Advertisements

Nga Austria vijnë lajme të mira për barnat të cilat zvoglojnë formën e rëndë të koronavirusit

Institucione nga mbarë bota janë në përpjekje për të gjetur barin apo vaksinën kundër koornavirusësit të ri i cili po përhapet me shpejtësi nëpër botë.

Dr. Richard Greil

Edhe qeveria austriake në luftën kundër koronavirusëve, ka vënë në dispozicion 22 milion euron për të hulumtuar ndërsa klinika provinciale e Salzburgut tashmë ka pasur suksesin e saj të parë në trajtim.
Qeveria po financon studime klinike mbi efektet e ilaçeve dhe substancave kundër COVID-19,ndërsa primarius Dr. Richard Greil nga Salzburgu, duke thënë se ka “lajme të mira ” se ekzistojnë dy barëra të reja.

“Një bar mund të ndalojë rritjen e papritur të inflamacionit. Të dhënat përkatëse nuk janë publiukuar ende, por ato tregojnë se vjen deri te 90% e uljes së sëmundjes së rëndë “,tha ai.

Të dy preparatet e përmendura tashmë janë përdorur në Kinë, dhe tani janë duke u testuar në Klinikën Provinciale të Salzburgut.
Në ditët në vijim, ato duhet të aplikohen për raste të rënda,dhe sipas Greil, këto janë infuzione.

/Përgatitur nga /proinformacion.com/

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close