Advertisements

Cili është shkaku i vërtetë i mocionit për rrëzimin e Qeverisë?

Lexojeni Raportin e mëposhtëm, të cilin e financoi qeveria Britanike dhe do ta shihni pse Albin Kurti paraqet rrezik për Prontomafinë dhe argattët e saj:

Sipas Raportit të organizatave: BIRN, KDI, D+ dhe ÇOHU (Hulumtim i mbështetur nga Ambasada Britaneze).

Në qeverisjen e PDK-AAK-AKR-NISMA çdo vit janë humbur nga:

▪︎ 160.000.000€ (160 milion) në tenderë, paratë kanë përfunduar në xhepat e biznesmenëve financues të politikës.

▪︎20.000.000€ (20 milion) ndermarrjet publike kanë humbur gjatë vitit 2018 nga keqmenaxhimi.

▪︎400.000.000€ (400 milion) Kosova i ka humbur çdo vit nga dështimi i Doganës dhe ATK-së për t’i mbledhur tatimet.

▪︎700.000.000€ (700 milion) kanë humbur çdo vit nga korrupsioni, vjedhja dhe abuzimi me pushtetin.

▪︎Humbjet kanë qenë më shumë se 13 herë buxheti për arsim ose 11 herë më shumë se buxheti për shendetësi apo çdo vit është humbur nga një autostradë.

▪︎Llogaridhënia është e barabartë me zero; në vitin 2018 rreth 60% e rekomandimeve të Auditorit nuk janë zbatuar.

Ja pra, këta i ndali qeveria Kurti, të cilën duan ta rrëzojnë, sepse duan ta gllabërojnë prapë çdo cent të Kosovës.

Prandaj e ke mbeshtetjen kryeministër, deri në pastrimin e Kosovës nga çdo i korruptuar.

/MeKryeministrin

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close