Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Ramadani:Ju qytetarë mund të na ndihmoni shumë duke qëndruar në shtëpi

Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Naser Ramadani edhe sot ka lutur qytetarët që t’i përmbahen rekomandimeve të institutit dhe Ministrisë së Shëndetësisë, duke thënë se tani ata mund të na ndihmojnë shumë duke qëndruar në shtëpi.

Ai ka shkruar se situatën epidemiologjike po e mbajnë duke e frenuar.

“Ky fre mund të ndalet në dy javët e ardhshme me ndihmën tuaj. Andaj, na ndihmoni ta frenojmë bashkë me forcë të përbashkët. Virusi nuk ka këmbë, mos ia jepni këmbët virusit që të vij tek ju”, ka shkruar ai.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close