Edhe Austria njofton rënie të infektuarëve nga corona virusi

Në Austri, 11506 njerëz janë testuar pozitivisht për coronavirusin , ndërsa 186 njerëz kanë vdekur.

Ngase shkalla ditore e infeksioneve të reja ka rënë për 3.8 përqind, qeveria austriake po konsideron lirimin e masave shumë kufizuese për të luftuar përhapjen e virusit koronar.

Numri më i lartë i personave të infektuar është akoma në Tirol – 2,627, i ndjekur nga Austria e Epërme – 1.859, Austria e Ulët – 1.831, Vjena – 1,677, Styria – 1,226, Salzburgu – 1.049, Forarlberg – 714, Carinthia – 307, dhe Burgenlandi – 210.
Mesatarisht, 51 përqind janë të infektuar burra dhe 49 përqind janë gra./proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close