Sindikata SBASHK-u e kënaqur me procesin e mësimit online

Krahas aktiviteteve të shumta që po zhvillon SBASHK-u me gjithë anëtarësinë në shërbim të rrjedhës së mbarë të procesit mësimor në kushtet e rrethanat e krijuara nga Covid-19, vazhdohet me komunikimin edhe me Ministren Hykmete Bajrami me qëllim të informimit me kohë për angazhimet dhe përkushtimin e mësimdhënësve dhe psikologëve e pedagogëve në realizimin e obligimeve dhe detyrave në procesin edukativ e arsimor nga larg.

SBASHK-u ka përgëzuar Ministren Bajrami për angazhimin në shërbim të arsimit duke i shprehur edhe një herë përkrahjen e plotë në gjithë këtë angazhim. SBASHK-u ka informuar Ministren Bajrami se janë duke vazhduar takimet nga larg me Kuvendet sindikale komunale dhe të Universiteteve dhe se temë kyçe e bashkëbisedave në këto takime është përkushtimi dhe angazhimi në procesin mësimor nga larg dhe komunikimi i vazhdueshëm me nxënësit dhe prindërit në shërbi m të këtij misioni.

“Është për çdo lëvdatë angazhimi i punëtorëve të arsimit kudo në Kosovë në kryerjen e detyrave dhe misionit të tyre”, ka vlerësuar SBASHK-u në komunikimin me Ministren Bajrami duke informuar atë edhe me komunikimin që po bëhet me shumë nga psikologët nga mbarë Kosova, të cilët kanë shprehur gatishmërinë e tyre, që krahas angazhimit e ndihmës që po iu ofrojnë kolegëve e nxënësve të shkollave të tyre, janë të gatshëm të ndihmojnë edhe nxënësit, prindërit dhe kolegët kudo janë ata, në sferën e profesionit të tyre.

SBASHK-u ka siguruar Ministren Bajrami se gjithë të punësuarit në sistemin arsimor të Kosovës do të vazhdojnë me angazhimin dhe përkushtimin në shërbim të arsimit në Kosovë.

Ministrja MASHTI-t ka falënderuar dhe ka përgëzuar SBASHK-un për kontributin e çmuar që është duke dhënë për rrjedhën sa më të mbarë të procesit arsimor në këto rrethana.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close