Presidenti Thaçi e kishte kërkuar për Kosovën nga Erdogani,por ndihma e Turqisë për të luftuar coronavirusin i arriti sot Serbisë

Edhe vende të tjera nga Ballkani kishin kërkuar ndihmën e Turqisë për ndihmë në luftë kundër coronavirusit,si Kosova,ndihmë të cilën e kishte kërkuar vet presidenti Hashim Thaçi,por siç njoftojnë mediat serbe ajo s’pari i është dërguar miqëve na Serbia.

Foto:Ministri serb i mbrojtjes,Vulin dhe ambasadori i Turqisë në Beograd

Rreth orës 10:30 një aeroplan me ndihmën mjekësore për Serbinë nga Turqia zbarkoi sot në aeroportin Nikolla Tesla të Beogradit.

Dhurata nga Turqia përmban një larmi furnizimesh mjekësore, duke përfshirë 100,000 maska mbrojtëse, 2,000 kostume mbrojtëse, si dhe 1.500 teste Covid-19.

/proinformacion.com/

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close