DISA LAGJE TË PRISHTINËS MBESIN PA UJË

Në orët e hershme të mëngjesit të ditës së sotme është dëmtuar një gyp i ujit në rrugën “ Ilaz Kodra ” në Prishtinë.

Ujësjellësi i kryeqytetit njofton se ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të saj janë në vendin e ngjarjes për të sanuar defektin në tub.

“Jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë të pijshëm deri në  sanimin e  defektit  në :  rruga  ” Ilaz  Kodra ”,  një  pjesë  e  lagjes  Dardania ( vetëm katet e larta)  dhe  banesat e “arabëve” në  lagjen  Kalabria  në  Prishtinë”.

“Me të gjitha mjetet e nevojshme për sanim, ekipet teknike janë duke punuar intensivisht që të sanojnë defektin sa më shpejtë në mënyrë që furnizimi me ujë të iu rikthehet konsumatorëve të zonës”, njofton ujësjellësi i Prishtinës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close