Njoftim nga Ambasada e Kosovës në Berlin

Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin njofton që për shërbimet konsullore të shtetasve tanë nga data 4.05.2020 do të fillohet me pranimin e kërkesave për termine.

Kërkesat për termine mund t’i bëni përmes telefonit apo e-mailit të konsullatave në Berlin, Stuttgart, Hamburg, Franfkurt, München dhe Düsseldorf.

E rëndësishme: Si pasojë e COVID 19 palët pa termine nuk do të pranohen në konsullata.

Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close