Ultimate magazine theme for WordPress.

Nuk respektojnë masat ,arrestohen 17 persona

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka arrestuar 17 persona të cilët nuk kanë respektuar vendimet e marra për parandalim të përhapjes së pandemisë COVID-19.

Sipas raportit të policisë, qytetarët e Prizrenit janë ata të cilët nuk i kanë respektuar këto vendime. Në këtë komunë janë arrestuar gjatë ditës së djeshme 12 persona.

Arrestime pati edhe në Pejë ku u arrestuan 3 persona, si dhe në Mitrovicë 1 dhe në veri të vendit 1.

Rastet e plota:

Rr. Adem Jashari, Prizren 12.05.2020-11:05. Është ndaluar i dyshuari mashkull kosovar pasi nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. I dyshuari është intervistuar, në konsultim me prokurorin është liruar në procedurë të rregullt.

Dragash, Prizren, 11.05.2020-10:35. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. I dyshuari është intervistuar, në konsultim me prokurorin është liruar në procedurë të rregullt.

Fsh. Lubizhdë, Prizren, 12.05.2020-16:40. Janë ndaluar tre të dyshuar meshkuj kosovarë për shkak se nuk kanë respektuar vendimet e Qeverisë. Të dyshuarit pas intervistimit me udhëzim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren, 12.05.2020-16:00. Janë ndaluar dy të dyshuar meshkuj kosovarë pasi nuk kanë respektuar vendimet e Qeverisë. Pas intervistimit të dyshuarit me udhëzim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

Fsh. Zojz, Prizren, 12.05.2020-15:30. Është ndaluar i dyshuari mashkull kosovar pasi nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Pas intervistimit i dyshuari me udhëzim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Fsh. Zojz, Prizren, 12.05.2020-14:45. Është ndaluar i dyshuari mashkull kosovar pasi nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Pas intervistimit i dyshuari me udhëzim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Edi Durham, Prizren, 12.05.2020-21:35. Janë ndaluar dy të dyshuar meshkuj kosovarë pasi nuk kanë respektuar vendimet e Qeverisë. Pas intervistimit të dyshuarit me udhëzim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren, 12.05.2020-22:40. Njësiti policor kishte vërejtur se një lokal është i hapur dhe duke punuar. I dyshuari mashkull kosovar është intervistuar pasi kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë dhe i njëjti pas intervistimit me urdhër të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Dëshmorët e Kombit, Deçan, 12.05.2020-20:40. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar për shkak se i kishte shërbyer disa persona me kafe. I dyshuari kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë dhe i njëjti pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr. Sadri Demukaj, Deçan, 12.05.2020-20:55. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pronar i restorantit për shkak se brenda në restorant kishte pasur disa persona duke u shërbyer. I dyshuari kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë dhe i njëjti pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr. Brigada Kosovare, Pejë, 12.05.2020-21:00. Është arrestuar e dyshuara femër kosovare e cila kishte shërbyer me pije alkoolike disa persona. E dyshuara kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr. Agim Ramadani, Mitrovicë, 12.05.2020-23:00. Njësiti policor gjatë patrullimit në një lokal kishte vërejtur tre persona. Ndaj pronarit të lokalit të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar lënda e rastit pasi kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë dhe i njëjti pas intervistimit me urdhër të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt, kurse me dy personat tjerë janë marr inspektorët komunal.

Rr. Kral Petri i parë, Mitrovicë, 12.05.2020-23:00. Nga njësiti policor gjatë patrullimit është takuar i dyshuari mashkull kosovar i cili kishte qenë nën ndikim të alkoolit dhe kishte vepruar kundër vendimit të Qeverisë. Ndaj të dyshuarit në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit e cila kalon në procedurë të rregullt.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close