Ultimate magazine theme for WordPress.

Zyrtarët e Ministrisë së drejtësisë,negativ nga testimi për corona virus

Ministria e Drejtësisë bën të ditur se pasi një zyrtar i këtij dikasteri u testua pozitiv me Covid-19 me datën 11 maj, të gjithë personat që kishin kontakt me të janë testuar dhe kanë dalë negativ.

Po ashtu, MD njofton se zyrtari i prekur me Covid-19 dhe familja e tij janë në gjendje stabile.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close