Sot nga Gjermania për në Kosovë janë kthyer 143 shtetas

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka bërë të ditur se sot ka riatdhesuar edhe 143 shtetas të Kosovës.

Që nga fillimi i pandemisë nga Gjermania janë kthyer më shumë se 520 shtetas të Kosovës.

“Sot nga Aeroporti i Stuttgartit në Gjermani kemi riatdhesuar edhe 143 shtetas të Kosovës. Nga fillimi i Pandemisë dhe deri me këtë fluturim, Misioni Diplomatik i Republikës së Kosovës në Gjermani, përkundër të të gjitha vështirësive, ka arritur të kthejë më shumë se 520 shtetas në Kosovë”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Kosovës në Gjermani.

Ambasada ka kërkuar mirëkuptim nga shtetasit tjerë që kanë bërë kërkesë të kthehen në Kosovë.

“Janë edhe qindra tjerë që po presin dhe i lus për mirëkuptim e durim.Dua me këtë rast të shprehi falenderime të veçanta për krejt personelin e Konsullatave të Kosovës në Munih, Stuttgart, Frankfurt, Duesseldorf, Hamburg dhe stafin në Berlin për punën e palodhshme për t’u shërbyer shtetasv

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close