Trump i përgjigjet,Rusisë dhe Kinës:”Këtë armë as në ëndërr se keni parë”

Presidenti amerikan ka folur për një armë (raketë) misterioze e cila do të “lëvizte disa herë më shpejt se zëri”.Kjo krejt si përgjigje e angazhimeve të fuqive të tjera botërore të cilat po ashtu po punojnë në raketa më të shpejta se sa shpejtësia e zërit.

“Ju keni dëgjuar se Rusia po punon në një armë pesë herë më të shpejt, Kina pesë ose gjashtë herë, ndërsa ne po punojmë në një që është 17 herë më e shpejt,” ka insistuar presidenti amerikan.

/Proinormacion.com/

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close