Ultimate magazine theme for WordPress.

Gjilani në ditën e fillimit të fazës së dytë të lehtësimit të masave për coronavirusin

Nga sot e hënë,masat e marra nga qeveria e Kosovës për parandalimin e përhapjes së pandemisë së coronavirusit janë hyrë në një fazë tjetër të lirimit,të dytën ku parshihet të hapen edhe një pjesë e bizneseve jo ushqimore si dhe shtimin e lirisë së qarkullimit për  një orë më shumë se ai nga faza e parë.

Jo se është respektuar me përpikmëri edhe orari edhe masat nga faza e parë,por sot të dukej sikur s’ka asgjë të jashtëzakonshme.kështu të paktën të krijohej përshtypja para marketeve si dhe udhëve të lagjeve në Gjilan.

/proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close