Italia dhe Spanja shënojnë numrin më të vogël të vdekjeve të shkaktuara nga coronavirusi

Nga dy vende Europiane të cilat ishin dhe janë në listën me më së shumti të infektuar dhe të vdekur nga coronavirusi,ditëve të fundit po vijnë lajme inkurajuse për rënie të mrasteve fatale.

Spanja dhe Italia më në fund mund të marrin frymë më lirshëm -të hënën është regjistruar numri më i ulët i viktimave që nga fillimi i marsit, kur filloi kaosi i vërtetë në ato vende. 99 njerëz vdiqën në Itali në 24 orët e fundit, dhe 59 në Spanjë./proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close