Ambasadori gjerman në Kosovë,Heldt:Sfidat e mëdha asnjëherë nuk arrihen vetëm,por së bashku

Ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt, që po merr pjesë në inaugurimin e Parkut për Inovacion dhe Trajnim në Prizreni, i vendosur në vendin që dikur ishte bazë e KFOR-it gjerman, ka thënë se është i lumtur që kjo është arritur, dhe se kosovarët do të kenë mundësinë të përfitojnë nga ky park.

Held ka thënë se me realizimin e këtij parku përfituesit më të mëdhenj do të jenë gjeneratat e reja në Kosovë dhe se lansimi i tij do të jetë një ndihmesë e madhe për ekonominë kosovare.

Heldt ka thënë tutje se për arritjen e jetësimit të këtij parku duhet bërë shumë falënderime, pasi që puna drejtë realizimint të tij ishte vite më parë.

Në fund të fjalimit Held ka theksuar se sfidat e mëdha asnjëherë nuk arrihen vetëm, por se gjërat e mira si kjo arrihen së bashku.

““Ka shumë falënderime për të bërë që kjo është bërë e mundur. Ne kemi punuar gjatë për këtë. Kemi punuar ngushtë edhe me zyrën e kryeministrit…Sfidat e mëdha nuk arrihen vetëm, por se arrihen së bashku”, tha Heldt.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close