Kompania e madhe sjell telefon pa port karikimi?

Në internet po qarkullojnë t hashethemet se Apple po planifikon të heq plotësisht portet, dhe se së shpejti mund të shohim iPhone pa asnjë “hyrje”.
Spekulohet se, kjo mund të ndodhë që në vitin e ardhshëm.

Kjo u postua për herë të parë nga përdoruesi i Twitter @ 9TechEleven, dhe ai kishte “informacione të brendshme” të cilat u treguan si të sakta.
Analisti John Proser nga ” Front Page Tech” pajtohet me këtë pikëpamje, dhe na tregon se është pothuajse e sigurt që do të ndodhë. Siç thotë ai, të paktën një model iPhone vitin e ardhshëm do të jetë pa porte, raportohet nga media.

Kjo është veçanërisht interesante sepse shumë menduan se Apple do të kalonte nga porti Lightning në USB-C, por këto thashetheme, nëse rezultojnë të vërteta, do të thotë që ky hap mund të “anashkalohet”./proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close