Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë së hënës ka ndaluar apo arrestuar 9 persona.

Qeveria e Kosovës, përkatësisht Ministria e Shëndetësisë, ka vendosur disa masa mbrojtëse kundër përhapjes së koronavirusit dhe ndër to është edhe kufizimi i lëvizjes së lirë.

Gjatë së hënës sipas Policisë së Kosovës kanë qenë nëntë persona të cilët janë ndaluar apo arrestuar për veprën “mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”.

Numri më i madh i personave që nuk kanë respektuar vendimin e MSH-së është në Gjilan dhe Prizren.

Më poshtë ju sjellim në mënyrë të detajuar të gjitha rastet për veprën “mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”:

Fsh. Shtedim, Podujevë, 18.05.2020 – 21:51. Është ndaluar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjtit nuk ka respektuar vendimin e Ministrisë.  I dyshuari pas intervistimit, me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Ibrahim Rugova, Gjilan, 18.05.2020 – 00:30. Janë ndaluar tre të dyshuar meshkuj kosovarë, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Ministrisë. Të dyshuarit pas intervistimit, me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Ismet Kryeziu, Prizren, 18.05.2020 – 10:55. Është ndaluar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjtit nuk ka respektuar vendimin e Ministrisë. I dyshuari pas intervistimit, me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Ismet Kryeziu, Prizren, 18.05.2020 – 18:30. Është ndaluar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjtit nuk ka respektuar vendimin e Ministrisë. I dyshuari pas intervistimit, me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Brigada 123, Suharekë,  18.05.2020 – 22:40. Është ndaluar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjtit nuk ka respektuar vendimin e Ministrisë. I dyshuari pas intervistimit, me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Skënderbeu, Vushtrri, 17.05.2020 – 22:45. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjtit nuk ka respektuar vendimin e Ministrisë. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit, është liruar në procedurë të rregullt.

Rr. Kadri Zeka, Vushtrri , 17.05.2020 – 23:15. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjtit nuk ka respektuar vendimin e Ministrisë. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit, është liruar në procedurë të rregullt.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close